NEMOURS HOSPITAL

1/4

Created a graphic to be placed in the sensory gym playground room in Nemours Hospital; Orlando, Florida. The client wanted the words individual, imagination, innocence, and independence incorporated in the design. Working off several inspiration images provided by the graphic consultant I drafted multiple concepts to explore. In close communication with the graphic consultant, I refined the designs until we reached a result that satisfied and excited the client. 

JULIAN APARTMENTS

A design proposal for a wall covering in the fitness center in the Julian Apartments. The client was looking for designs incorporating natural elements such as florals, plants, or oceans. They provided several inspiration images serving as the inspiration of the minimalist, graphic concepts. Each concept explored a different approach to incorporating natural elements that blend with their brand package.

1/1
  • Instagram